Öppettider

ÖPPETTIDER

ÖPPET DYGNET RUNT!

Öppet för träning

Örkelljunga Gym erbjuder tillgång till träningslokalen 24 timmar om dygnet, året runt. Detta tack vare att vi använder oss av ett personligt dörrkort för tillgång till gymmet. Detta kort drar man i entrén tillsammans med en fyrsiffrig kod, så låses dörren upp.Kansliets öppettider

Kansliet har öppet måndagar kl 18:00 till 19:30 för nya medlemmar eller existerande medlemmar att förnya sin träningsperiod.


Det är inga problem om du inte kan komma under vår kanslitid för att betala för en träningsperiod. Använd vårt kontakt-formulär, mejla gymetkontakt@gmail.com eller kontakta oss på Facebook eller Instagram så löser vi kortet åt dig utanför vår kanslitid. Är du helt ny medlem och saknar dörrkort, så kan du hämta detta i brevlådan utanför gymmet efter avtalad tid. Räkna med 1-3 dagar innan ditt kort är förnyat, vi meddelar så klart dig när det är fixat och klart.


Betalning sker enklast via Swish (123 690 85 03, skriv ditt namn som meddelande och underrätta oss att du har betalat). Vi har också kontanter och bankgiro som betalningsalternativ - Se mer om priser och betalning.


Du hittar oss på Industrigatan 17 strax ovanför Gillebagaren.


Välkommen!